vineri , 30 iulie 2021 3:47 pm
Iasi booked.net
-1°C

Certuri între tinerii din județul Iași după o noapte lungă

Sâmbătă noapte, mai multe certuri au avut loc în discotecile din județ sau împrejurimile lor iar 3 tineri au ajuns in Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Sf. Spiridon pentru îngrijiri medicale.

Un băiat de 20 ani a fost operat de urgență după ce a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată în zona lombară. Pacientul nu a suferit leziuni interne însă a fost operat fiind internat acum în Clinica de Chirurgie, cu o stare bună.

Un alt băiat de 20 ani a fost preluat în UPU Spiridon după ce a fost lovit cu o bâtă. Cearta ar fi avut loc în zona Târgu Frumos iar tânărul era în stare de ebrietate când a ajuns la spital. A fost trimis cu policontuzii la Spitalul de Neurochirurgie.

Din zona Podu Iloaiei a fost adus un băiat de 19 ani bătut cu pumnii, în urma unor certuri. Acesta a suferit mai multe contuzii în zona splinei. Pacientul a fost internat pe secția de Chirurgie de la Spiridon si va rămâne sub supraveghere medicală.

Cea mai mare ceartă de sâmbătă noapte s-a desfășurat într-un club din Iași. Mai mulți tineri au fost implicați într-o altercație în jurul orei 3.00. Conflictul a fost provocat de un grup de arabi.

Recomandări

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dezvăluit pe Facebook că “s-au căsătorit”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au modificat statusul relației pe rețeaua de socializare fondată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *