luni , 17 ianuarie 2022 1:22 am
Iasi booked.net
-1°C

Un adolescent din Iași, sechestrat la o stână!

Un adolescent din județul Iași a trecut prin clipe de groază. Acesta a fost sechestrat la o stână, lovit și folosit ca sclav. Șase indivizi au fost condamnați definitiv cu executare, de către judecătorii ieșeni, în urma acestui incident.

În cele din urmă, cei 6 indivizi au ajuns în fața Justiției. Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au pus punct definitiv procesului penal. Magistrații au respins apelurile formulate de cei 6. Inițial, Judecătoria Răducăneni l-a condamnat pe Liviu Gheorghe Huțuțui (34 de ani) la 3 ani de închisoare, Ioan Cătălin Ciobanu (34 de ani) a primit o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare, Aurel Aparască (40 de ani) a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare, Dănuț Mihai Dărîngă (33 de ani) a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare, în vreme ce Petru Amuntenci (35 de ani) a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

În același dosar, Daniel Atincăi (32 de ani) a primit o pedeaspă de 3 ani de închisoare, pentru lipsire de libertate și lovire.

Recomandări

Adolescentă de 17 ani, lovită de tren la Târgu Frumos

O tânără în vârstă de doar 17 ani a ajuns în stare gravă la spital …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *