luni , 17 ianuarie 2022 1:45 am
Iasi booked.net
-1°C

UMF Iași inaugurează un spațiu de învățământ modernizat la standarde europene: clădirea „Nicolae Leon”, fostul sediu Petre Andrei, după 5 ani de la achiziție

Pe 2 decembrie 2019, conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași va tăia panglica la inaugurarea clădirii de 13 etaje „Nicolae Leon”, fostul sediu Petre Andrei, care a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

Corpul de clădire „Nicolae Leon” – numit așa după profesorul de la Medicină care a fost rectorul Universității în timpul Marii Unirii, este unul dintre proiectele importante ale noastre. Este un spațiu modern, dedicat în special activității didactice (disciplinelor preclinice) a Facultății de Medicină Generală, care conține șase amfiteatre și o Aulă foarte frumoasă, cu 230 de locuri, unde vor avea loc conferințe și alte manifestări ale UMF-ului, o sală documentare IT precum  și o mică cafenea, la etajul 5, unde studenții și cadrele didactice vor putea savura un ceai sau o cafea, în pauze.”, a declarat ing. Maria Arhip, director general administrativ al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași pentru revista news.umfiasi.ro.

Recomandări

UMF IAȘI a eliminat media de la BACALAUREAT din concursul de ADMITERE

Media de la Bacalaureat a fost eliminată din concursul de admitere la facultățile Universității de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *