joi , 15 aprilie 2021 8:43 am
Iasi booked.net
-1°C

UMF Iași inaugurează un spațiu de învățământ modernizat la standarde europene: clădirea „Nicolae Leon”, fostul sediu Petre Andrei, după 5 ani de la achiziție

Pe 2 decembrie 2019, conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași va tăia panglica la inaugurarea clădirii de 13 etaje „Nicolae Leon”, fostul sediu Petre Andrei, care a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

Corpul de clădire „Nicolae Leon” – numit așa după profesorul de la Medicină care a fost rectorul Universității în timpul Marii Unirii, este unul dintre proiectele importante ale noastre. Este un spațiu modern, dedicat în special activității didactice (disciplinelor preclinice) a Facultății de Medicină Generală, care conține șase amfiteatre și o Aulă foarte frumoasă, cu 230 de locuri, unde vor avea loc conferințe și alte manifestări ale UMF-ului, o sală documentare IT precum  și o mică cafenea, la etajul 5, unde studenții și cadrele didactice vor putea savura un ceai sau o cafea, în pauze.”, a declarat ing. Maria Arhip, director general administrativ al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași pentru revista news.umfiasi.ro.

Recomandări

Muzeu de anatomie la USAMV Iași

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară ‘Ion Ionescu de la Brad’ (USAMV) din Iaşi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *