marți , 21 septembrie 2021 4:25 am
Iasi booked.net
-1°C

Turneul Internațional „Unire prin Cultură” ajunge în Republica Moldova și Cernăuți

Traseul Turneului Internațional „Unire prin Cultură” continuă cu reprezentații în alte patru localități din România, urmând ca echipa Ateneului ieșean să treacă Râul Prut și să ajungă în Republica Moldova și Cernăuți.

În perioada 15-21 noiembrie 2019, actorii ieșeni vor juca pe scenele din 10 localități din țară și din străinătate și vor poposi la Zalău, Beiuș, Arad, Timișoara, Cernăuți, Hotin, Bălți, Soroca, Chișinău și Cahul.

„De data asta am ales o rută, spunem noi, destul de istorică, și ca o reparație, dar și ca o bucurie a noastră, fiindcă am spus de multe ori că, înainte de a a avea autostrăzi, porturi, aeroporturi, cele mai importante sunt aceste drumuri cultural-educaționale pe care le putem face foarte repede și foarte bine”, precizează Managerul Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei.

Vor fi puse în scenă piese de teatru renumite, pentru toți iubitorii de spectacole, printre care amintim: „Aventuri cu dl. Goe” (regia Iulian Ioan Sandu), „Peter Pan” (regia Iulian Ioan Sandu), „Comedie cu olteni” (regia Ovidiu Cuncea) și „Cerere în căsătorie” (regia Radu Ghilaș).

Recomandări

Trei percheziții efectuate de polițiștii ieșeni la Suceava și Iași

La data de 15 septembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au desfăşurat o acţiune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *