Turneul Internațional „Unire prin Cultură” ajunge în Republica Moldova și Cernăuți

Date:

Traseul Turneului Internațional „Unire prin Cultură” continuă cu reprezentații în alte patru localități din România, urmând ca echipa Ateneului ieșean să treacă Râul Prut și să ajungă în Republica Moldova și Cernăuți.

În perioada 15-21 noiembrie 2019, actorii ieșeni vor juca pe scenele din 10 localități din țară și din străinătate și vor poposi la Zalău, Beiuș, Arad, Timișoara, Cernăuți, Hotin, Bălți, Soroca, Chișinău și Cahul.

„De data asta am ales o rută, spunem noi, destul de istorică, și ca o reparație, dar și ca o bucurie a noastră, fiindcă am spus de multe ori că, înainte de a a avea autostrăzi, porturi, aeroporturi, cele mai importante sunt aceste drumuri cultural-educaționale pe care le putem face foarte repede și foarte bine”, precizează Managerul Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei.

Vor fi puse în scenă piese de teatru renumite, pentru toți iubitorii de spectacole, printre care amintim: „Aventuri cu dl. Goe” (regia Iulian Ioan Sandu), „Peter Pan” (regia Iulian Ioan Sandu), „Comedie cu olteni” (regia Ovidiu Cuncea) și „Cerere în căsătorie” (regia Radu Ghilaș).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Apel al salvamontiștilor: Nu mergeți pe MUNTE în pantofi sau SANDALE

După un sezon în care nu a trecut nicio...

SURSE: Guvernul taie fondurile serviciilor SECRETE la rectificarea bugetară

Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă dorește să...

Președintele ANAF a prezentat topul „șmecherilor” care sfidează STATUL

Cea mai mare diferenţă dintre veniturile declarate de un...