marți , 21 septembrie 2021 6:05 am
Iasi booked.net
-1°C

Tânărul care se crede nepotul lui Ştefan cel Mare a ajuns la închisoare

Sucevenul Cornel Cernoschi susţine că nu vrea să se supună legilor ţării. El i-a sfidat pe poliţişti şi a continuat să iasă în trafic cu maşina pe care a „înmatricultat-o” cu numele său.

Oamenii legii l-au prins şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Cornel Cernoschi, suceveanul care a revendicat în instanţă Moldova, spunând că este nepotul lui Ştefan cel Mare, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Tânărul a sfidat legea şi a continuat să circule cu maşina „înmatricultă” cu numele său. În urmă cu două săptămâni, poliţiştii l-au oprit în trafic, i-au confiscat plăcuţele de înmatriculare neconforme şi i-au făcut un dosar penal. Şoferul a declarat încă de pe atunci că va continua să iasă în trafic, chiar dacă încalcă legea. Şi, pentru că s-a ţinut de cuvânt, oamenii legii l-au reţinut şi i-au făcut un dosar penal pentru încă trei infracţiuni: „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de conducere i-a fost suspendat pe teritoriul României”, „conducerea unui vehicul pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuţe au fost retrase‟ şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”. Cornel Cernoschi a petrecut noaptea de 13 spre 14 noiembrie în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava. În cursul zilei de miercuri, Cernoschi va fi eliberat şi cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile. În urma celor mai recente verificări, poliţiştii au constatat că Cernoschi are permisul de conducere expirat din 2007. La fel şi cartea de identitate, relatează adevărul.ro.

Recomandări

Mai multe zboruri spre Roma și Milano

Compania aeriană Wizz Air va creşte numărul zborurilor pe două rute operate de pe Aeroportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *