miercuri , 20 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Tudorel Toader a fost la Iași pentru a-și vedea fiul cel mic care a fost operat cu succes la coloana lombară 

Fiul cel mic al ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, a fost operat de medicii din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, în urma accidentului în care a fost implicat. Unul dintre motivele vizitei la Iaşi a lui Tudorel Toader îl constituie şi starea de sănătate a fiului său.

Surse susţin că, în urma accidentului în care a fost implicat Andrei Toader (21 de ani), fiul ministrului Justiţiei a fost operat cu succes la coloana lombară, scrie mediafax.ro.

Unul dintre motivele vizitei la Iaşi a lui Tudorel Toader îl constituie şi starea de sănătate a acestuia.

Surse medicale au precizat că tânărul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi că, acum, merge pe propriile picioare, starea sa de sănătate fiind una bună.

Andrei Toader a ajuns marţi dimineaţă la spital, după ce ar fi aţipit la volan şi maşina pe care o conducea a intrat în câteva podeţe de pe marginea unui drum din judeţul Iaşi. Medicii ieşeni declarau că atât fiul lui Tudorel Toader, cât şi tânăra cu care se afla în maşină nu au suferit leziuni grave, ei fiind conştienţi la prezentarea în spital, dar că fiul ministrului Justiţiei a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi având o traumă de coloană lombară.

Recomandări

Controale la Spitalele Sfântul Spiridon şi Socola din Iaşi (VIDEO)

Ministerul Sănătăţii a început controale la Spitalele Sfântul Spiridon şi Socola din Iaşi. Verificările sunt …

One comment

  1. Dumnezeu nu dă cu parul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *