sâmbătă , 27 februarie 2021 6:17 am
Iasi booked.net
-1°C

Trump este împotriva purtării măștii

Preşedintele american Donald Trump a afirmat că noul coronavirus ″va dispărea″⁣ şi şi-a exprimat opoziţia faţă de ideea impunerii la nivel naţional a obligativităţii purtării măştii, transmit duminică AFP şi dpa.

″Voi avea dreptate în final. Ştiţi că am spus ‘acest lucru va dispărea’. O spun încă o dată″⁣, a declarat liderul de la Casa Albă într-un interviu pentru postul de televiziune Fox News.

În SUA au fost înregistrate peste 60.000 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, ceea ce aduce la 3,7 milioane numărul total al cazurilor consemnate de la începutul pandemiei, potrivit Universităţii Johns Hopkins. În opinia preşedintelui Trump, ″multe dintre aceste (noi) cazuri sunt oameni tineri care se vor vindeca în numai o zi″⁣.

″Nu sunt de acord cu afirmaţia conform căreia dacă lumea îşi pune mască totul va dispărea″⁣, a răspuns liderul american unei întrebări privind măsura obligativităţii măştii pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Până în prezent 140.000 de persoane au decedat în SUA din cauza COVID-19. Sursă : stirileprotv.ro 

Recomandări

Lucrurile pe care oamenii nu le-au învățat nici după un an de COVID. Medic: „Se relaxează, cred că pandemia ar putea trece de la sine”

Una dintre cauzele care fac posibilă răspândirea COVID-19 este lipsa de atenție. Când sunt relaxate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *