joi , 26 noiembrie 2020 5:44 am
Iasi booked.net
-1°C

Starea vremii în România. Ieșenii nu îmbracă încă hainele de iarnă

Temperaturile vor fi, în general, mai mari decât cele normale pentru următoarele patru săptămâni, potrivit prognozei meteo.

Astfel, în săptămâna 12-19 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în jumătatea estică a țării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval. Ploile își vor face simțită prezența în special în zonele de munte.

^

În săptamâna 19-26 octombrie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pe întreg teritoriul țării. Se vor înregistra cantități foarte mici de precipitații în toate zonele.

În săptămâna 26 octombrie-2 noiembrie, temperatura medie a aerului se va situa ușor peste cea specifică pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi neînsemnate  în toate zonele.

În săptămâna 2-9 noiembrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specific pentru această perioadă, în toată România. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.  Sursă : Mediafax.ro

 

reclama adnow

Recomandări

Cutremur în România

Val de cutremure în România! Un seism cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *