Trenurile Zăpezii de la CFR intră în funcțiune de azi

Date:

CFR Călători lansează de astăzi Trenurile Zăpezii 2021, ofertă de călătorie valabilă până pe 28 februarie 2021. Prin această ofertă, turiştii şi pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinaţie/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una dintre staţiile: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei. „Se apropie o perioadă mult aşteptată de mulţi dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur şi simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alţi ani cu oferta ‘Trenurile Zăpezii’ pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe şosele şi unde nu trebuie să stai ţintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poţi pleca cu mai mult de 3-4 tovarăşi de drum. Cu CFR Călători poţi transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toţi prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur şi simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Şi totul la un preţ cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri şi mai mari pentru deplasările la sfârşit de săptămână, între staţiuni”, a declarat Dan Costescu, director general CFR Călători, potrivit stireadeiasi.ro.

Cu oferta Trenurile Zăpezii 2021 preţul biletului pe ruta Bucureşti – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal preţul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin faţă de tariful întreg; pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin faţă de tariful întreg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...