joi , 15 aprilie 2021 2:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Trei evenimente majore pentru cultura și educația ieșeană vor fi sprijinite financiat de primărie

În lunile septembrie și octombrie ale acestui an, Primăria Municipiului Iași va sprijini financiar trei evenimente majore pentru cultura și educația ieșeană.
Calendarul și sumele alocate organizării manifestărilor au fost votate de consilierii locali în ședința de luni, 31 august.
Zilele Revistei Convorbiri Literare, manifestare ajunsă la a XXIV – a ediție, vor fi organizate în zilele de 17 și 18 septembrie 2020 de către Primăria Municipiului Iași și filiala ieșeană a Uniunii Scriitorilor din România, municipalitatea asigurând o contribuție bugetară de 63.450 de lei.
A XIII –a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr – Iași (FITPTI) se va desfășura în perioada 2 – 7 octombrie 2020, suportul financiar al Primăriei Municipiului Iași fiind de 60.000 de lei.
Luna octombrie va prilejui un eveniment aniversar pentru Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, aceasta marcând 160 de ani de la înființare. Evenimentul va avea loc în perioada 26 – 31 octombrie 2020, municipalitatea contribuind cu 300.000 de lei la buna desfășurare a manifestărilor.

Recomandări

În România nu se va aplica certificatul verde anti-Covid. Românii vor merge fără acesta în vacanță, în interiorul țării

Premierul Florin Cîțu a declarat în România nu se va aplica certificatul verde, românii urmând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *