marți , 18 mai 2021 4:40 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tramvaiul comunismului din nou la Iași

Începând de sâmbătă, 6 aprilie 2019, proiectul cultural „Tramvaiul Comunismului” revine la Iași.

În fiecare sâmbătă, începând cu ora 10, vă invităm să parcurgem o scurtă incursiune în timp pentru a vă prezenta influențele regimului comunist asupra orașului Iași, atât din punct de vedere social, cât și arhitectural. Atmosfera este completată de experiența călătoriei cu un tramvai istoric românesc, de tip ITB, fabricat la București în anul 1959.

Pentru înscriere trimiteți prin e-mail numele dvs. și ziua de sâmbătă pentru care optați la adresa tramvaiul.comunismului@gmail.com. La urcare, va fi necesar să prezentați legitimația de călătorie constând într-un abonament nominal de 3 zile, în valoare de 25 de lei, care poate fi achiziționat de la oricare tonetă ce poartă însemnele #CTPIasi. Abonamentul vă oferă posibilitatea să circulați nelimitat cu mijloacele de transport în comun timp de trei zile.

Proiectul cultural Tramvaiul Comunismului Iași este realizat în regim de parteneriat de către Compania de Transport Public Iasi, Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub Iaşi, Iasi.Travel și Atelier Spre.

Recomandări

Accident feroviar grav la Sârca

Astăzi a avut loc un accident feroviar grav în județul Iași.  „În jurul orei 11.30, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *