vineri , 3 decembrie 2021 10:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Renault blindat cu ţigări de contrabandă, confiscat de vameșii ieșeni (VIDEO)

Echipa comună de control a Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit 45.800 ţigarete de provenienţă R. Moldova, ascunse în podeaua, precum și în bara din spate a unui autoturism, pe care un cetățean din R.Moldova încerca să le introducă în ţară, sustrăgându-le de la controlul de frontieră.

În data de 03 aprilie 2019, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul din R. Moldova D.G., în vârstă de 35 de ani, la  volanul unui autoturismul marca Renault, înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra maşinii, ocazie cu care echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunse, în locuri special amenajate, în podeaua maşinii și în bara spate a autoturismului, cantitatea de totală de 45.800 de ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, au fost reţinute ţigaretele în valoare totală de 22.300 lei, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 de lei. Totodată, colegii noștri au procedat și la confiscarea autoturismului, în valoare de 30.000 de lei.

Recomandări

A ajuns la spital după ce a scăpat singur din locuința în flăcări

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *