luni , 24 februarie 2020 7:18 am
Iasi booked.net
-1°C

Tramvaiul Ateneului pornește în prima cursă în această dimineață

Cel de-al paisprezecelea tramvai personalizat tematic în cadrul proiectului cultural „Iași – orașul tramvaielor pictate”, Tramvaiul Ateneului pornește în cursa inaugurală în această dimineață.

Astăzi, începând cu ora 10:00, în rondul din Târgu Cucu va fi prezentată semnificația elementelor grafice inscripționate pe caroseria tramvaiului și veți putea chiar să cunoașteți echipa de tineri voluntari care s-au implicat în realizarea proiectului, cu toții studenți ai Facultății de Arte Vizuale și Design Iași. Tramvaiul va putea fi vizitat și în interior, pentru a fi admirate planșele din „Doza de cultură”, precum și tapițeria personalizată a scaunelor.

La ora 10:25, Tramvaiul Ateneului va porni în cursa inaugurală spre Rond Copou, iar la revenire va fi așteptat în stația Piața M. Eminescu (Râpa Galbenă), ora 11:00, de către primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, și de către directorul Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei. În stația Piața Unirii, călătorii sunt invitați să coboare și să descopere evenimentele organizate în cadrul Festivalului Străzii Lăpușneanu, aflat la ediția inaugurală.

Recomandări

Ieșean care vine dintr-o zonă afectată din Italia, izolat la domiciliu

Un ieșean care s-a întors recent din Italia, dintr-o zonă afectată de virusul coronavirus, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *