joi , 28 ianuarie 2021 12:38 am
Iasi booked.net
-1°C

Șocant! Un elev de 17 ani s-a sinucis în sala de clasă

Un elev de 17 ani s-a sinucis, vineri, într-un liceu din Miercurea Ciuc. Șocant nu este doar locul ales, ci și maniera în care tânărul s-a sinucis: și-ar fi băgat singur cuțitul în inimă.

Medicii și polițiștii sosiți în urma apelului făcut la serviciul unic de urgență au fost șocați când i-au văzut trupul tânărului.

Potrivit IPJ Harghita, polițiștii au intervenit ieri după ce au fost sesizați cu privire la o tentativă de sinucidere, comisă în incinta unui liceu din Miercurea Ciuc.

Ajuns la faţa locului, echipajul medical a constatat că elevul era decedat, căzut cu faţa în sus şi avea o plagă înţepată la nivelul inimii.

Când a ajuns acolo, ambulanţa cu medic a constatat că e adevărat că e vorba de o sinucidere, era o plagă înţepată, hemitorace stâng, la nivelul inimii. În sala de meditaţii, era căzut pe spate. Rigiditatea cadaverică era instalată, înseamnă că de câteva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decât să constate decesul.„, a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, potrivit Agerpres.

Adolescentul, elev în clasa a XII-a, locuia în internat și, deocamdată, nu se știe motivul care l-a determinat să își pună capăt zilelor. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările în acest caz.

Recomandări

Suceava: Arestat după ce și-a lovit unchiul cu mașina, apoi l-a dus acasă, deși victima era în stare gravă și a murit după două zile

Un bărbat din judeţul Suceava a fost arestat pentru 30 de zile, după ce, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *