luni , 6 aprilie 2020 1:25 am
Iasi booked.net
-1°C

Tragedie în Dâmbovița: Femeie de 34 de ani, moartă de oboseală

Tragedie într-o familie tânără, de oameni muncitori, din Brezoaele, judeţul Dâmboviţa. O femeie de 34 de ani a fost găsită fără suflare, prăbuşită în bucătăria casei.

Rudele spun că tânăra, mama a unei fetiţe de zece ani, muncea din greu alături de soţul ei să îşi ridice gospodăria unde se mutaseră recent, arată Știrile Pro TV.
Apropiaţii ei povestesc că trudea la muncile câmpului, zi de zi, să pună bani deoparte. Medicii legişti au stabilit cauza morţii, dar vor investiga şi posibile maladii, încă nedepistate, ale femeii.
Femeia era de fel din Olt, dar se stabilise de doi ani, împreună cu soţul şi fiica lor, în comuna Brezoaele din Dâmboviţa. Şi-au cumpărat un teren la marginea satului şi au reuşit să ridice o casă de care erau tare mândri. Mai aveau însă de făcut multe prin gospodărie, aşa că munceau din greu.
Apropiaţii femeii sunt în stare de şoc şi nu îşi revin după moartea fulgerătoare a acesteia. Povestesc că muncea de dimineaţă până seara în arşiţa soarelui, la câmp, şi nu s-a plâns că ar avea vreo suferinţă.
Femeia a fost găsită de fiica ei, duminică seara, prăbuşită în bucătărie. Copila a strigat după ajutor, iar tatăl ei a venit repede să vadă ce s-a întâmplat. Când şi-a găsit soţia fără suflare a sunat disperat la 112. Salvatorii nu au mai reuşit însă să o readucă la viaţă.
Medicii legişti au constatat că femeia a decedat din cauza unui stop cardio-respirator.

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Și-a cerut scuze în genunchi de la cei pe care i-a infectat cu coronavirus (VIDEO)

De frica răzbunării, o femeie cu coronavirus a făcut un video în care şi-a cerut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *