Touareg furat din Slovacia, depistat la Vama Albița. Surpriză: la volan era un francez

Date:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră un cetăţean francez care conducea un autoturism marca Volkswagen Touareg, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Slovacia.

 

La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul francez  B.L.E., în vârstă de 51 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Touareg, înmatriculat în Germania.

Deoarece la controlul de frontieră colegii noştri au avut suspiciuni cu privire la faptul că autoturismul în cauză este furat, au fost solicitate biroului SIRENE mai multe informaţii cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport.

În urma comunicării primite, s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat, semnalare introdusă de Slovacia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză din Germania în data de 23 martie 2018 şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 69.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria Iași a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de modernizare a bulevardului Poitiers

Suma disponibilă este 37.866.748,65 lei fără TVA, respectiv 45.061.430,89...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Se închide circulația pe bulevardul Socola! 9 trasee CTP Iași vor fi deviate

În perioada 29-30 martie, între orele 08:00 – 20:00,...

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...