miercuri , 28 octombrie 2020 5:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Carte de identitate falsă, descoperită la controlul de frontieră de la Albița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un cetăţean român care avea asupra sa o carte de identitate falsă, pe care intenţiona să o ducă în Germania.

 

^

În data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un microbuz, cetățeanul român Ivan B., în vârsta de 45 de ani.

În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei și a bagajelor, în urma căruia a fost descoperită, ascunsă și nedeclarată, în borseta acestuia o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe un alt nume și care avea imprimată fotografia unui alt bărbat.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a fost rugat de o persoană, ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, să ducă documentul din Chișinău în Germania, neștiind că acesta este fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

reclama adnow

Recomandări

Termenul de eliberare a actelor de identitate a fost redus. Cât durează eliberarea buletinelor și a vizelor de rezidență la Iași

Direcția de Evidență a Persoanelor Iași a redus termenele de eliberare a actelor de identitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *