marți , 19 ianuarie 2021 12:18 am
Iasi booked.net
-1°C

Top Talents România Connected 2020

Mai sunt două săptămâni până la cea de-a 13-a ediție Top Talents România Connected 2020, cel mai mare eveniment online din țară, dedicat tinerilor cu potențial. Pe 18 și 19 noiembrie evenimentul va reuni cei mai buni 500 de tineri din România: studenți în ani terminali, masteranzi, proaspăt absolvenți sau tineri care studiază în afara țării și companii de renume care se află în căutarea acestora, potrivit stireadeiasi.ro. Persoanele care își doresc să participe la eveniment și nu au reușit încă să se înscrie, o pot face până pe data de 10 noiembrie pe www.hipo.ro/toptalents.

Pentru a avea cât mai multe șanse de a fi selectați, participanții trebuie să bifeze cel puțin unul dintre criteriile de mai jos:

• să aibă expunere internațională prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);

• se se fi implicat în acțiuni de voluntariat sau ONG-uri studentești;

• să aibă rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicări știintifice;

• să fi participat la activități extracurriculare: internship, traininguri/workshopuri etc.

“Schimbarea trebuie să fie îmbrățișată de fiecare dintre noi și pentru Top Talents Romania Connected 2020 ne-am adaptat contextului actual și astfel am creat o ediție originală care aduce laolaltă invitați speciali, speakeri internaționali și speakeri locali dornici să împărtășească insight-uri captivante. Reunim 500 dintre cei mai buni tineri din România pentru a avea parte de învățare interactivă și pentru a profita de oportunitățile de carieră oferite de companiile partenere.” Ștefania Alexe, Project Manager – Top Talents România”

Puncte de interes pentru participanți

• Participanții se pot înscrie încă de acum pe Hipo.ro la Digital Speed Interviews cu companiile: Austrian Business Agency, Philips, KPMG si Ursus Breweries, iar cei selectați vor susține interviuri cu companiile dorite în cele 2 zile de eveniment.

• Tinerii își pot îmbogăți cunoștințele prin masterclass-uri cu teme de interes precum: Hard & Soft Skills nedeed for a jumpstart career in Austria – susținut de Austrian Business Agency, Show me the money –susținut de JTI Romania sau Strategies for effective learning and development -susținut de cu BOSCH Romania.

• Participanții care se află în căutarea unui job sau program de internship au ocazia să interacționeze cu reprezentanții companiilor participante și astfel să ajungă mai aproape de oportunitatea de carieră dorită.

• Cei mai activi dintre participanții celor două zile de eveniment, vor fi răsplătiți cu Diploma Top Talents, care atestă implicarea și dedicarea tinerilor talentați.

Recomandări

Cele mai bune jocuri pentru XBOX

Dacă vrei să fii clientul unui cazinou online vei beneficia de bonusul de client nou …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *