duminică , 28 noiembrie 2021 3:29 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tolea Ciumac, cotat cu prima şansă în duelul cu Rambo al Moldovei

Pentru prima oară, de la lansarea proiectului, Dynamite Fighting Show va organiza o gală în municipiul Iași, la Sala Polivalentă, pe 21 noiembrie. Main event va fi duelul David vs Goliat, dintre Florin “Rambo” Lambagiu și colosul Tolea Ciumac.

Neînvins în Dynamite, cu 4 victorii din 4 și declarat de două ori cel mai bun luptător al serii, Florin “Rambo” Lambagiu va avea parte de testul carierei pe 21 noiembrie. Multiplu campion mondial de Kempo, Tolea Ciumac (1,90 m și 122 kg), este neînvins în România, pe MMA, deținând inclusiv centura RXF la categoria super grea.

“Îmi plac provocările. Întotdeauna mi-a plăcut să lupt cu oameni mai grei decât mine și sunt sigur că vom face spectacol. Și încă ceva. Să știe domnul Tolea că buturuga mică răstoarnă carul mare”, a spus Lambagiu, declarat de două ori luptătorul serii în cadrul galelor Dynamite Fighting Show.

La numai câteva zile după ce și-a asigurat un nou titlu european de kempo, Tolea, neînvins în România în ultimii cinci ani, nu s-a lăsat mai prejos. “Asta dacă acea buturugă ar da peste un car șubred. Eu sunt puternic. Apreciez curajul lui, dar e doar un lupușor care se dă la ursul siberian. Are timp trei săptămâni să își facă viză de America și să plece”, a afirmat Tolea.

Cătălin Moroșanu a anunțat, cu ocazia acestei conferințe de presă, și fight cardul galei Dynamite Fighting Show “David vs Goliat” de pe 21 noiembrie. Evenimentul va conține 10 meciuri, dintre care 8 pe reguli de kickboxing și 2 pe reguli de MMA.

Recomandări

Spitalul de Boli Infecţioase îşi redeschide Secţia de ATI pentru pacienţii non-Covid

Măsura va fi urmată pe 1 decembrie şi de alocarea a 60 de paturi pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *