miercuri , 11 decembrie 2019 11:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Patronul firmei de deratizare din Timişoara, reţinut pentru 24 de ore. Spune că a cumpărat substanțele de pe piața neagră

Patronul firmei de deratizare din Timişoara, reţinut pentru 24 de ore pentru moartea a doi copii şi a unei tinere mame, a recunoscut că a cumpărat otrava pentru deratizare de pe piaţa neagră.

Avocatul său a explicat că Buţă cunoştea faptul că substanţa folosită era foarte puternică, însă nu ştia că poate avea efecte letale.

“Audierile au durat până la ora 5 dimineaţă, a adoptat poziţia unică ce îl avantaja la momentul de acum, respectiv să recunoască împrejurările exact cum s-au petrecut. De unde a cumpărat respectivele pastile, care aveau o doză de concentraţie mai mare decât cea care se foloseşte uzual pentru deratizarea în apartamente.

Nu le-a procurat legal, le-a cumpărat de pe piaţa neagră. Dar de la un tip care lucrează la o firmă de profil. Ştia de substanţele astea, le-a mai folosit la un moment dat la un hotel, în urmă cu o lună, a avut efecte foarte pozitive.

Patronul de la hotel chiar doreşte să folosească toate camere din hotel şi să mai facă o deratizare. A cumpărat aceste pastile pentru hotel. Erau mai puternice faţă de cele folosite uzual.

Primind o comandă de la această firmă, care deţine cele două blocuri în Timişoara, având pe stoc deja cumpărate, a zis să folosească şi acolo, având în vedere că acele încăperi nu erau locuite.

După ce a plasat aceste pastile el a izolat cu bandă adezivă tocul uşii, a luat şi cheile cu el. Substanţa s-a dus însă şi spre apartamentele vecine, care erau locuite. Nu avea nici el de unde să ştie cât sunt de letale. Urma şi etapa a doua, de îndepărtare şi aerisire. Urma să şi igienizeze. Erau saltele pline de ploşniţe, şi în pereţi…”, a declarat Călin Stăiculescu, avocatul lui Sorin Buţă, patronul firmei de deratizare Bistim Dera.

Recomandări

Acțiune de deratizare pe scara unui bloc din Suceava. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soţ şi soţie, au fost duse la spital, sâmbătă, 7 decembrie, în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *