marți , 7 decembrie 2021 9:40 am
Iasi booked.net
-1°C

Toamna își face simțită prezența și la IAȘI! Vezi cum va fi VREMEA în perioada următoare

Prognoza meteo de la ANM pentru următoarele zile ne indică o perioadă tipică de toamnă, cu umezeală în aer, temperaturi mai scăzute și izolat, cu formare de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral.

Marți, 7 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 26 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține senină și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Miercuri, 8 septembrie 2021, la Iași, se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 23 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, însă, pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicată.

Joi, 9 septembrie 2021, vremea va fi închisă. Ieșenii vor avea parte de valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 22 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute, în timp ce vântul va continua să sufle slab.

Vineri, 10 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 25 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute. Spre seară, la Iași, vremea va fi în continuare plăcută, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.

Sâmbătă, 11 septembrie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 25 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea va fi închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Duminică, 12 septembrie 2021, vremea va fi destul de închisă, însă șansele de precipitații vor fi scăzute. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 24 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Recomandări

Descoperă gusturile TOAMNEI, la Palas!

Sărbătorim toamna toată luna octombrie, cu produse ale antreprenorilor autohtoni și culorile arămii ale anotimpului. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *