duminică , 26 septembrie 2021 1:55 am
Iasi booked.net
-1°C

Tinerii înecați în râul Siret erau din Neamț

Cinci adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani s-au înecat duminică în râul Siret, pe raza localităţii Cotu Grosului – comuna Filipeşti, victimele fiind recuperate de pompieri şi supuse manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat.

‘Cele 5 victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul‘, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, căpitanul Cătălin Istrati.

Două victime aveau 14 ani, alte două victime erau în vârstă de 17 ani, iar o alta avea 18 ani.

La acţiunea de căutare a celor cinci adolescenţi au participat pompierii din Bacău şi Neamţ.

Poliţiştii cercetează circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Cei cinci adolescenţi care s-au înecat, duminică, în râul Siret, pe raza comunei băcăuane Filipeşti, erau din judeţul Neamţ, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

‘În jurul orei 18.20, poliţiştii din Buhuşi au fost sesizaţi, prin 112, că şapte persoane au intrat în râul Siret, iar cinci dintre ei nu au mai ieşit la suprafaţa apei. (…) Din primele cercetări s-a stabilit că şapte tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, toţi din judeţul Neamţ, ar fi mers la scăldat în râul Siret, pe raza comunei Filipeşti, iar la un moment dat cinci dintre ei au fost luaţi de curenţii de apă. Toţi cinci au fost scoşi din apă de pompieri însă, din păcate, au decedat‘, a precizat Păduraru.

Recomandări

Un bărbat a fost arestat pentru viol și corupere de minori

Un bărbat de 39 de ani, din Mărgineni, jud. Bacău, a fost reținut de polițiști …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *