luni , 6 decembrie 2021 8:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tineri reținuți după ce au furat banii ascunși sub saltea de o bătrânică: din 33.500 de lei, polițiștii au recuperat doar o zecime din bani

Polițiștii ieșeni au identificat doi tineri, ambii de 25 de ani, din comuna Țuțora, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt al unei sume de bani ascunși de o bătrânică sub saltea.

Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că în noaptea de 05 spre 06 august a.c., aceștia ar fi pătruns în locuința unei femei, de 76 de ani, din comuna Țuțora, iar de sub salteaua unui pat, ar fi sustras 33.520 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat partial. Astfel, au fost recuperați 3.100 de lei și un telefon în valoare de 700 de lei, susceptibil a fi cumpărat cu banii ce ar fi rezultat din săvârșirea infracțiunii.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei 2 tineri bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași, urmând ca la data de 09 august a.c., să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propunri legale.

Cercetările continuă.

Recomandări

Mai mulți tineri din Botoșani urmăriți penal pentru dețineri de droguri

Şapte tineri din oraşul Botoşani cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *