joi , 21 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Accidentarea lui Buzărnescu. Jurnaliștii americani critică lipsa de reacție a echipajului medical de urgență

Jurnaliștii sportivi din SUA critică lipsa de reacție a echipajului medical de urgență care a sosit pe teren la minute bune după accidentarea Mihaelei Buzărnescu în meciul contra Elinei Svitolina. Românca se prăbușise pe teren și țipa de durere, însă adversara sa și arbitrul de scaun nu au avut ce face pentru a-i alina durerile. În conferința de presă, și sportiva din Ucraina a criticat timpul mare de răspuns al echipajului de urgență. 

Într-un articol intitulat „Accidentarea cu impact care pune tenisul sub semnul întrebării”, jurnaliștii de la Tennis World USA remarcă faptul că a durat minute bune până când Buzărnescu a primit îngrijiri pe teren.

„Acestă zi ne-a lăsat cu o imagine pe care nimeni nu vrea să o vadă: accidentarea unui sportiv profesionist. Mihaela Buzărnescu făcea un meci remarcabil împotriva Elinei Svitolina, în primul tur de la Montreal, un duel care s-a terminat cu românca părăsind terenul în scaunul cu rotile, după o accidentare la gleznă.

Video cu accidentarea Mihaelei Buzărnescu aici

Buzărnescu s-a prăbușit țipând de durere pe teren, suferind dureri îngrozitoare, încât adversara sa și arbitrul au venit imediat lângă ea pentru a încerca să o ajute, dar nu au știut ce să facă într-o asemenea situație îngrijorătoare, lucru care a făcut-o pe ucraineancă să pună la îndoială eficiența sistemului medical de urgență.

Continuarea aici 

Recomandări

Poli Iaşi – Gaz Metan 1-0. Victorie pentru Flavius Stoican!

Poli Iaşi a trecut la limită de Gaz Metan Mediaş în primul meci disputat în Copou în acest an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *