vineri , 16 aprilie 2021 2:12 pm
Iasi booked.net
-1°C
Foto: monitorulbt.ro

Tare! Un botoșănean și-a făcut propria trecere de pietoni: a vopsit-o cu bidineaua

Un botoșănean și-a făcut propria trecere de pietoni, cu bidineaua. Marcajul ilegal a fost realizat recent în comuna Vorona, iar acum polițiștii încearcă să-l găsească pe cel care a trasat trecerea de pietoni fără a avea acest drept.

Oamenii legii bănuiesc că este vorba de un locuitor al comunei care voia să traverseze drumul județean cu ușurință. Șoferii și pietonii sunt derutați și cei mai mulți dintre ei respectă trecerea de pietoni, convinși că este autentică. De altfel, de la distanță, așa și pare, lipsind însă semnul de circulație care să o indice.

Marcajul pietonal a fost realizat cu bidineaua, iar asta se vede din marginile neregulate și liniile care nu sunt paralele. Poliția rutieră a deschis un dosar penal și încearcă depistarea autorului faptei, relatează monitorulbt.ro.

„A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani. Trecerea de pietoni ilegală a fost realizată în urmă cu circa trei săptămâni, la scurt timp după reabilitarea drumului judeţean 208 C care străbate comuna Vorona. Semnele de circulație și marcajele se execută numai la solicitarea autorităților locale, cu aprobarea Serviciului Rutier al Poliției.

 

Sursa: Libertatea

Recomandări

Modificări privind desfășurarea activității școlilor de șoferi din Iași

Școlile de șoferi nu vor mai necesita, pentru păstrarea valabilității autorizației, un procent minim de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *