luni , 17 ianuarie 2022 12:16 am
Iasi booked.net
-1°C

Tânără din București violată și jefuită în propria casă. Un bărbat s-a cățărat pe bloc până la geamul locuinței ei

O tânără din București a fost violată și jefuită în propria casă, după ce un bărbat s-a cățărat pe blocul în care aceasta locuiește și a intrat pe geamul apartamentului. Individul a fost reținut de autorități.

Tânăra s-a trezit cu un individ de 40 de ani în casă, după ce acesta escaladase blocul până la primul etaj, intrând pe o fereastră ce fusese lăsată deschisă.

Totul a avut loc în data de 3 septembrie, în jurul orei 05:30. Prin apel la 112 au fost sesizați polițiștii cu privire la faptul că fiica ei majoră a fost atacată, violată și jefuită, în timp ce se afla singură în locuința familiei.

Potrivit oamenilor legii, individul purta mască, astfel că identificarea lui a fost îngreunată de acest lucru.

Ulterior deschiderii dosarului pentru jaf și viol, un cuplu s-a prezentat la o subunitate de Poliție și a reclamat faptul că un individ a intrat prin efracție în locuința unei rude apropiate, situată la parterul unui bloc, furându-i bijuteriile prin amenințarea cu un obiect ascuțit.

Ambele cazuri au fost preluate de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Coroborarea detaliilor au dus la concluzia că a fost vorba despre același individ, astfel că oamenii legii au pornit în căutarea lui.

SPYNEWS.RO

Recomandări

16.470 de adolescente au devenit mame în 2020

București, 29 decembrie 2021: Dintre cele 16.470 de adolescente (cu vârsta de până la 19 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *