vineri , 21 ianuarie 2022 5:00 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tânără de 32 de ani depistată în trafic fără permis de conducere

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la o tânără aflată la volanul unui autoturism fără să dețină permis de conducere și cu privire la proprietarul autoturismului, pentru că i l-a încredințat.

În data de 17 februarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni-I.T.P.F. Iași, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru un control de rutină, pe raza localității Berezeni, un autoturism marca Opel, condus de vasluianca C.G., în vârstă de 32 de ani, care era însoțită de C.V., proprietarul autoturismului, în vârstă de 44 de ani.

La controlul de frontieră, în momentul solicitării permisului de conducere, femeia a declarat că nu posedă permis și că acum învață să conducă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Recomandări

Patru focare noi de Covid 19 în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 focare Covid-19: Institutul Regional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *