vineri , 16 aprilie 2021 2:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tânăr din Piatra Neamț, lovit cu mașina de o șoferiță care a intrat pe trotuar

O șoferiță din Piatra Neamț a ajuns cu BMW-ul pe trotuar, spulberând un băiat de 19 ani care scotea bani de la un bancomat. Se pare că tânăra a încurcat frâna cu accelerația.

Până să-l accidenteze pe tânărul de 19 ani, şoferiţa de 22 de ani a acroşat un taximetru, BMW-ul fiind apoi proiectat în victimă.
„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dar nu mai ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tinerel a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă“, a declarat un martor pentru monitorulneamt.ro.

Din fericire, tânărul a avut noroc, deoarece bancomatul nu era montat într-un perete de beton, ci în unul construit din rigips. În momentul când maşina a intrat în el, băiatul a fost împins în interior cu tot cu zid. Chiar şi așa, însă, tânărul s-a ales cu leziuni foarte grave.

Recomandări

Echipa medicală a Spitalului „Prof. Dr. N. Oblu” din Iaşi a salvat cu ajutorul robotului MAZOR X o victimă a unui accident rutier

Bărbat de 44 de ani salvat cu robotul MAZOR X, victimă accident rutier. Operație cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *