joi , 20 ianuarie 2022 10:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Preotul de la Mănăstirea Vlădiceni a confirmat că s-a infectat cu noul virus

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni a anunţat pe Facebook că a fost infectat cu noul virus.

După ce a început să se simtă rău, a mers la spital de bună voie, pentru investigații. I s-a făcut testul care a ieșit pozitiv.

El spune că se simte bine, dar are o tuse seacă, forțată și necontrolată. Este internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași unde se află sub observație.

„Am să vă reamintesc, că o tuse seacă, forţată şi necontrolată a pus stăpânire pe sistemul meu respirator, de aceea am luat decizia cu prezentarea la spital de bună voie. Fără simptome specifice, de virus Covid 19, luni la analiza sângelui s-a confirmat testul ca fiind pozitiv.

Diagnosticul este sub controlul specialistului, doamna doctor profesor de la Spitalul Infecţioase-Iaşi, sunt bine, sunt sub tratament cu antibiotice, sunt în rezerva spitalului, sub monitorizare şi repaus, nu este absolut nici o conspiraţie, totul este cât se poate de normal, în câteva zile voi fi la chilie, după decizia specialistului cu tratamentul efectuat conform protocolului de spitalizare.

Probabil, pare puţin dificil, faptul că 10 sau 12 zile trebuie voi avea repaus şi distanţă faţă de credincioşi, dar astea sunt regulile igienico-sanitare”, le-a transmis preotul enoriașilor care îi urmăresc activitatea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *