miercuri , 5 august 2020 11:36 am
Iasi booked.net
-1°C

Suspecți reținuți la Bârlad pentru trafic de droguri! Aveau 85 de pastile ecstasy asupra lor (VIDEO)

Sâmbătă seara, la Bârlad, pe strada Siret, a avut loc o acțiune de prindere în flagrant delict a unor indivizi, suspecți de trafic cu droguri . Aceștia a fost prinși la Bârlad, fiind urmăriți din cursul zilei de către polițiștii BCCO Vaslui, încă din Iași, unde au încercat să comercializeze mai multe  pastile ecstasy, într-un club.

Ieri  seară  în jurul orei 22.30 în zona Stadion din Bârlad, polițiștii  bârlădeni  au  descins pe strada Siret, unde au reușit să rețină doi indivizi.. Cei doi au fost încătușați și transportați de sediul DIICOT Vaslui  pentru audieri.  Acțiunea polițiștilor a avut loc pe  strada Siret la numărul 8, în fața blocului D4.

Urmăriți din timpul zilei, prinși cu pastile ecstasy!!

„La data de 12.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților R.L.M. și F.R.A. în vârstă de 19, respeciv 20 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

La data de 11.07.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Iași au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului R.L.M., pe raza municipiului Iași, în timp ce încerca să comercializeze 85 pastile de ecstasy, care urmau să fie distribuite participanților la o petrecere ce urma să aibă loc într-un club de pe raza municipiului, potrivit vremeanoua.ro.

La aceeași dată, s-a organizat, pe raza municipiului Bârlad, o a două acțiune de prindere în flagrant, a inculpatului F.R.A., sursa de aprovizionare cu droguri de mare risc a inculpatului R.L.M., care a fost depistat în timp ce încerca să pună în vânzare 50 de pastile de escstasy, în schimbul sumei de 2500 lei.

În cursul zilei de astăzi, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, este comunicatul DIICOT Vaslui.

 

Recomandări

Pentru DIICOT, protestatarii de la 10 august sunt „buruieni”, ONG-urile cer redeschiderea dosarului

Protestatarii sunt comparați cu „buruieni” ce trebuie aduse la „stadiul de brazdă” în dosarul 10 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *