marți , 23 iulie 2019 2:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Studenţii UAIC îşi pot achita taxele online (FOTO)

Vineri, 11 ianuarie 2019, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în colaborare cu Banca Comercială Română, a inaugurat platforma de plată online a taxelor pentru studenţii UAIC. Inaugurarea s-a făcut în cadrul unei întâlniri oficiale, care a avut loc la ora 12, în Rectoratul Universităţii.

La întâlnire au participat prof. univ. dr. Mihaela Onofrei – ordonatorul de credite al UAIC, domnul Tibor Ferenczy – director zonal la Banca Comercială Română, doamna Liliana Iftimia – director financiar contabil al UAIC, studentul Costel Marian Dalban – reprezentant al studenţilor în Biroul Executiv al Consiliului de Administraţie al UAIC şi studentul Tudor Mugurel Aursulesei – reprezentantul studenţilor în Biroul Senatului UAIC.

“Am ajuns la momentul pe care ni l-am dorit de mult, şi anume să inaugurăm platforma de plată online a taxelor pentru studenţii UAIC. Începând de astăzi, studenţii îşi vor putea achita mult mai uşor taxele, iar noi ne bucurăm că le putem face viaţa mai uşoară folosind instrumente digitale moderne.” – prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, ordonator de credite al UAIC

Platforma de plată online a taxelor pentru studenţii UAIC este disponibilă la adresa https://plati-taxe.uaic.ro/

Începând cu data de 11 ianuarie 2019, este disponibilă plata online a taxei de şcolarizare pentru studenţii la licenţă sau master, învăţământ cu frecvenţă sau la distanţă. Ulterior, platforma va permite şi doctoranzilor să achite online taxa de şcolarizare, dar şi plata altor taxe (taxa de admitere, de cazare în cămin, de reexaminare, reînmatriculare sau taxa de participare la conferinţele ştiinţifice organizate la UAIC).

Pentru a achita online taxa de şcolarizare, studenţii trebuie să completeze datele personale, să selecteze forma de învăţământ şi anul de studii, să indice suma pe care o plătesc dar şi să facă o scurtă descriere a tranzacţiei.

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a demarat în data de 13.09.2018 procedura de achiziţie pentru servicii de acceptare la plată a instrumentelor de plată electronice (carduri) în mediul online, care s-a finalizat prin semnarea contractului nr. 17, din 10.10.2018, cu Banca Comercială Română.

Recomandări

Situația finală a înscrierilor la UAIC: 14825 de înscrieri

Dupa 5 zile de admitere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi inregistreaza 14825 de inscrieri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *