marți , 23 iulie 2019 3:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mijloacele de transport în comun circulă în condiții de iarnă

Mijloacele de transport în comun circulă în condiții de iarnă

• Mai mulți angajați și utilaje intervin la deszăpezire și întreținerea căii de rulare
• La ora 9 se aflau la stradă 143 de mijloace de transport
• Traficul îngreunat și mai multe incidente au dus la creșterea timpilor de așteptare în stații

Echipele #CTPIasi depun toate eforturile pentru a asigura circulația mijloacelor de transport, având în vedere condițiile de trafic îngreunate.

Un număr de 33 de angajați intervin la curățarea stațiilor de autobuz și peroanelor, pentru a ușura accesul călătorilor la mijloacele de transport. Aceștia lucrează pe tronsoanele: Podul de Piatră-Metalurgie-Tătărași, Podul de Piatră-Dacia, Podu Roș-Tehnopolis, Gară-Canta, Podul de Piatră-Nicolae Iorga- fosta Țesătura. Totodată, un utilaj UNIMOG asigură curățarea liniei de tramvai pe tronsonul Târgu Cucu-Piața Unirii.

La ora 7, traseele erau deservite de 141 de mijloace de transport, mai exact 91 de autobuze, 49 de tramvaie și 1 microbuz. La ora 9, au fost introduse suplimentar încă 2 autobuze pentru a micșora timpii de așteptare în stații. Vremea nefavorabilă a dus și la blocaje în care au fost implicate mijloace de transport.

În stația Pădurii, un vagon care circula spre Tătărași a rămas blocat timp de o oră, iar în zona Baza 3, un TIR a afectat circulația tramvaielor pe ambele sensuri, fiind trimis un utilaj al CTP Iași pentru deblocare.

Apelăm la înțelegerea călătorilor și îi asigurăm că facem tot ce este posibil pentru a menține circulația mijloacelor de transport, în condițiile date.

Recomandări

Parcare subterană în Piaţa Naţiunii din faţa Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”

Primăria Municipiului Iaşi continuă demersurile pentru descongestionarea circulaţiei rutiere în zona centrală a oraşului, anunță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *