joi , 24 ianuarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Mijloacele de transport în comun circulă în condiții de iarnă

Mijloacele de transport în comun circulă în condiții de iarnă

• Mai mulți angajați și utilaje intervin la deszăpezire și întreținerea căii de rulare
• La ora 9 se aflau la stradă 143 de mijloace de transport
• Traficul îngreunat și mai multe incidente au dus la creșterea timpilor de așteptare în stații

Echipele #CTPIasi depun toate eforturile pentru a asigura circulația mijloacelor de transport, având în vedere condițiile de trafic îngreunate.

Un număr de 33 de angajați intervin la curățarea stațiilor de autobuz și peroanelor, pentru a ușura accesul călătorilor la mijloacele de transport. Aceștia lucrează pe tronsoanele: Podul de Piatră-Metalurgie-Tătărași, Podul de Piatră-Dacia, Podu Roș-Tehnopolis, Gară-Canta, Podul de Piatră-Nicolae Iorga- fosta Țesătura. Totodată, un utilaj UNIMOG asigură curățarea liniei de tramvai pe tronsonul Târgu Cucu-Piața Unirii.

La ora 7, traseele erau deservite de 141 de mijloace de transport, mai exact 91 de autobuze, 49 de tramvaie și 1 microbuz. La ora 9, au fost introduse suplimentar încă 2 autobuze pentru a micșora timpii de așteptare în stații. Vremea nefavorabilă a dus și la blocaje în care au fost implicate mijloace de transport.

În stația Pădurii, un vagon care circula spre Tătărași a rămas blocat timp de o oră, iar în zona Baza 3, un TIR a afectat circulația tramvaielor pe ambele sensuri, fiind trimis un utilaj al CTP Iași pentru deblocare.

Apelăm la înțelegerea călătorilor și îi asigurăm că facem tot ce este posibil pentru a menține circulația mijloacelor de transport, în condițiile date.

Recomandări

Cursuri suspendate vineri, 25 ianuarie, în toate unităţile de învăţământ preuniversitar. Vezi care e motivul

Cursurile vor fi suspendate vineri în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din ţară, potrivit unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *