luni , 2 august 2021 12:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Studentă din Iași, cercetată pentru șantaj! Cum a obținut bani de la un francez

O studentă de 26 de ani din Iaşi este cercetată sub control judiciar pentru şantaj după ce ar fi încercat să obţină, ilegal, bani de la un cetăţean francez.

Începând cu iulie 2019, ieșeanca ar fi avut mai multe sesiuni de videochat cu un bărbat însurat din Franţa. În timpul sesiunilor video, tânăra a salvat fotografii în care bărbatul apărea în ipostaze compromiţătoare, scrie adevărul.ro.

Folosind acele imagini, tânăra l-a contactat pe francez pe Facebook şi i-a cerut bani, pentru a nu arăta materialele familiei sale.  Şantajul a durat până în februarie 2020, când francezul a formulat plângere la Poliţia din România, prin intermediul unui avocat. 425 de euro a obţinut de la francez tânăra din România, înainte de a fi săltată de poliţişti şi dusă la audieri.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără, de 26 de ani, din municipiul Iaşi, prin intermediul reţelelor de socializare şi telefonic, ar fi ameninţat un bărbat cu divulgarea unor fotografii şi înregistrări intime ale acestuia, către membrii familiei şi alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani, primind de la acesta 425 de euro”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi.

Recomandări

Tramvaiele noi au ajuns la Iași

Primele tramvaie noi, au ajuns la Iași. Acestea vor circula în curând pe străzile din …

One comment

  1. O suma enorma va dati seama a saracit francezu… Cata iaba facea omu de 400 euro pe siteuri de videochat… Asa a trebuit sa dea la una aingura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *