SRI anunță o campanie de promovare în universități! După un prim popas la Suceava, urmează București și Iași

Date:

Serviciul Român de Informații anunță, marți, printr-un mesaj publicat pe Facebook o campanie prin care trimite ofițeri activi la întâlniri cu studenții, în universități, pentru a le descrie acestora „cum pot începe o carieră în SRI”.

Potrivit anunțului, prima universitate vizitată a fost „Ștefan cel Mare” din Suceava, unde discuțiile din campania „Cum puteți începe o carieră în SRI?” s-au desfășurat, marți, în aula universității.

Anunțul precizează că următoare întâlnire, programată pentru 22 noiembrie, este “organizată de Universitatea Politehnica din București” și se va desfășura la Biblioteca Centrală Universitară.

  • Urmează, pe 23 noiembrie, întâlniri cu studenți de la Universitatea Tehnică „Ghe. Asachi” din Iași, într-un amfiteatru, iar apoi cu studenți de la Universitatea Al. I. Cuza, în aula acesteia.

Precedentul anunț făcut de SRI pe Facebook este datat 1 noiembrie și arată că instituția este „în căutare de analiști și ofițeri de informații discreți, dar curioși”.

SRI a desfășurat, în ultimii ani, campanii publice de recrutare în universități, iar anul acesta a solicitat locuri în instituții de învățământ superior mai ales în domeniul tehnic.

Sursa: edupedu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Prognoză ANM: meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun și normale...

Perspective de colaborare cu Aeroportul din Chișinău

O delegație a Aeroportului Iași, condusă de Directorul General...

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în...