joi , 24 septembrie 2020 4:21 am
Iasi booked.net
-1°C

Spectacole de folclor susținute de Ansamblul ”Constantin Arvinte” în Grădina Botanică

Ansamblul ”Constantin Arvinte” reia întâlnirile cu publicul ieșean pasionat de folclor de calitate, întâlniri care nu au mai avut loc în ultimele luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Ansamblul coordonat de coregraful Petre Șușu, care este și managerul instituției, și dirijorul Dumitru Lucaci va susține în luna august trei spectacole în Iași.

Evenimentele, intitulate ”În grădina cu folclor”, se vor derula în zilele de sâmbătă rămase din această lună, pe 15, 22 și 29 august, între orele 18:00 și 20:00, în Amfiteatrul Auditorium din cadrul Grădini Botanice ”Anastasie Fătu” Iași.

Programul va fi susținut de dansatori, artiști instrumentiști și soliști vocali ai ansamblului, Constantin Bahrin, Claudia Martinică, Simona Mazăre și Andrei Balan. Prezentatoare va fi actrița Bianca Martinică.

Accesul la spectacole se va face pe baza unor invitații, care vor fi eliberate la sediul instituției, situat în strada Bucium, nr. 80. Organizatorii au anunțat că vor lua măsuri speciale pentru ca toate normele existente să fie respectate.

În perioada în care nu au putut fi organizate spectacole, Ansamblul ”Constantin Arvinte” a derulat mai multe acțiuni inedite pe pagina de facebook, unde au fost prezentate lecții de dans, momente susținute de artiști instrumentiști și videoclipuri cu piese în primă audiție.

Recomandări

Ateneul Național din Iași continuă seria de spectacole de teatru și proiecții de film în aer liber

Ateneul Național din Iași invită publicul la spectacole de teatru și proiecții de film în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *