joi , 24 septembrie 2020 4:53 am
Iasi booked.net
-1°C

Şeful Camerei de Comerţ Iaşi: “Nu sunt pozitiv. M-am testat. Nu ştiu de unde a apărut asta”

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Iaşi, Paul Butnariu, neagă informaţiile apărute într-un cotidian local despre o presupusă infecţie cu noul coronavirus.

Informaţia a creat panică în rândul angajaţilor Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, dar şi al celor din mediul comunităţii academice, în articol fiind menţionat faptul că Butnariu ar fi avut mai multe întrevederi cu Maricel Popa, preşedintele CJ Iaşi, cât şi cu Viorel Scripcariu, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, sau, mai mult, cu oameni de afaceri locali, printre care şi Dan Fiterman. În consecinţă, Paul Butnariu a criticat astăzi presa care difuzează „ştiri false”. „Testul pentru Covid-19 a ieşit negativ”, a transmis Paul Butnariu pentru “Ziarul de Iaşi”.

Nu sunt infectat cu virusul SARS-CoV-2, nu ştiu cum de a apărut această informaţie. Deoarece am intrat în contact cu o persoană pozitivă în urmă cu câteva săptămâni, am stat în izolare 14 zile, conform procedurii, însă, testul a fost făcut zilele trecute şi este unul negativ. Vă asigur că aş fi anunţat în cazul în care testul ar fi ieşit pozitiv, însă nu a fost cazul. Mi-am reluat activitatea, totul decurge în mod normal, nu există probleme.”, a declarat Paul Butnariu, preşedintele CCI Iaşi pentru Ziarul de Iași.

Recomandări

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean și al PSD Iași: Județul nostru are nevoie de încă multe investiții, dar și de un om tenace și priceput pentru a le atrage și a le transforma în obiective palpabile (P)

Vreau ca toate drumurile județene să fie modernizate. Nu mai vreau ca oamenii să fie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *