vineri , 3 decembrie 2021 10:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Șocant! O procuroare s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General

Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, procuror Ramona Bulcu, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al sediului instituției.

Aceasta și-a pus capăt zilelor, astăzi, în Vinerea Mare, la orele amiezii. Din păcate, a murit pe loc, fără ca medicii ajunși la fața locului, să mai poată face ceva.

Jurnalistul Ovidiu Vanghele redă pe Facebook relatarea cutremurătoare a unui martor. „Dna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la et 5 și s-a așezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat așa «cateva minute bune».

Niște muncitori aflați în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 și a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întamplă. La un moment dat, a părut că vrea să se răzgândească și să intre. Nu a făcut-o. Și-a făcut cruce și s-a aruncat.

În cădere s-a lovit de cornișa de deasupra mezaninului, după care s-a izbit de trotuar. A murit câteva secunde mai târziu. (Detaliile mi-au fost relatate de un martor la toata povestea.)”, a scris jurnalistul Ovidiu Vanghele, pe Facebook.

Recomandări

Transportată la IAȘI cu elicopterul, după ce și-a dat FOC

O femeie în vârstă de 70 de ani din comuna argeşeană Lereşti a fost transportată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *