duminică , 28 februarie 2021 5:33 am
Iasi booked.net
-1°C

Slujba de pomenire a Maicii Alexandra – Principesa Ileana a României săvârșită la Ateneul Național din Iași

Joi, 21 ianuarie 2021, la Capela Artiștilor din cadrul Ateneului Național din Iași, s-a săvârșit slujba de pomenire a Maicii Alexandra – Principesa Ileana a României, la împlinirea a 30 de ani de la mutarea sa la Domnul.

La slujba oficiată de P.C. Părinte Daniel Tărnăuceanu, la care au participat angajați și colaboratori ai instituției, dimpreună cu domnul Andrei Apreotesei, managerul Ateneului ieșean, au fost pomeniți și membrii Casei Regale a României, ctitorii și binefăcătorii lăcașului cultural, precum și artiștii care au urcat pe scena instituției noastre, trecuți la cele veșnice.

În perioada interbelică, Ateneul ieșean s-a bucurat de vizita A.S.R. Principesa Ileana a României.

Pentru a marca cei 30 de ani de la trecerea la cele veșnice, în Mica Galerie de Artă a Ateneului, a fost amenajată și o expoziție de fotografie, care cuprinde ipostaze din viața A.S.R. Principesa Ileana a României.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, în perioada 21 ianuarie – 15 februarie 2021, cu respectarea măsurilor de siguranță. Intrarea este liberă.

Recomandări

O adolescentă de 16 ani din Iaşi a născut pentru a doua oară. Alta a rămas fără uter la 15 ani. „Educaţia sexuală ar trebui să se facă în şcoli din clasa a V-a“

Radiografia fenomenului „Copii care au copii” arată îngrijorător la nivelul întregii ţări. Medicii spun că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *