duminică , 28 februarie 2021 5:08 am
Iasi booked.net
-1°C

Atacatorul lui Mihai Chirica este fost programator

Barbatul care l-a stropit astazi cu iaurt pe Mihai Chirica este un fost programator. Se numeste Bogdan Nicolae Suditu si a fost angajat la compania germana Continental Automotive Romania din Timisoara. A fost concendiat in 2008 si a depus mai multe plangeri penale, deschizand in acelasi timp mai multe actiuni in instanta.

Suditu cerea în 2010 tragerea la răspundere penală a managerului general Christian von Albrichsfeld, a managerului de fabrică Peter Gruen, a managerului financiar Aurel Stanciu şi a managerului de resurse umane Anica Stoica pentru desfacerea abuzivă a contractului de munca şi refuzul de a fi reangajat pe acelaşi post dupa ce îşi câştigase acest drept in fata instanţelor de judecată, potrivit telem.ro.

Barbatul a trimis zeci de plângeri la instituţiile din România, precum şi la Parlamentul European şi la Curtea Penală de la Haga dupa ce spunea ca a fost amenintat pe strada.

In urma cu 5 ani a incercat sa-l agreseze pe Traian Basescu,  înainte de lansarea candidaţilor PMP din Argeş.  În decembrie 2015, a venit la o conferinţă de presă a PSD Argeş şi le-a înmânat mai multe plângeri şi documente senatorului Şerban Valeca şi deputatului Gheorghe Marin.

Printre documentele respective se număra şi o confirmare venită de la Curtea Penală de la Haga, confirmare în care lui Suditu i se preciza că plângerea sa împotriva companiei Continental a fost înregistrată.

Recomandări

Părintele arhimandrit Nichifor Horia, noul Episcop vicar al Arhiepiscopiei Iașilor

În cadrul şedinţei de lucru a Sfântului Sinod, ce a avut loc astăzi în Aula …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *