luni , 29 noiembrie 2021 3:28 am
Iasi booked.net
-1°C

Serbările de sfârşit de an vor fi făcute pe Zoom la nivel național, mai puțin la un liceu din Pașcani

Ministerul Educației anunță că sunt permise ”doar activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale”.

Organizarea serbărilor tradiționale de sfârșit de an cu participarea elevilor, cadrelor didactice și părinților este interzisă, potrivit unui răspuns al Ministerului Educației și Cercetării transmis la solicitarea G4Media.ro.

Oficialii menționează faptul că ne aflăm încă sub prevederile stării de alertă până pe 15 iunie, iar școlile sunt deschise doar pentru cursurile de pregătire ale elevilor din anii terminali. Ministerul menționează în documentul prezentat de G4Media.ro că în această perioadă „se derulează doar activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale, în contextul respectării unor măsuri stricte de prevenire/protecție”.

În aceste condiții, singura variantă de organizare a festivităților, la care au apelat deja unele școli din țară, sunt platformele online precum Zoom, potrivit romaniatv.ro.

În alte cazuri, cum a fost un liceu din Pașcani, a avut loc o festivitate cu participarea a doar câtorva persoane, scopul fiind premierea șefilor de promoție.

Recomandări

Testele de salivă au ajuns în școlile din Iași

Testarea elevilor va începe cel mai probabil săptămâna viitoare, după minivacanţa de 1 Decembrie. Inspectoratul Şcolar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *