marți , 11 decembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Senzații tari la 87 de ani: octogenar internat la Urgențe după ce a luat Viagra și a făcut sex cu o femeie cu 20 de ani mai tânără

Sex aproape mortal pentru un bărbat de 87 de ani din judeţul Botoşani.  Bărbatul a suferit o criză după o partidă de amor cu iubita sa, mai tânără cu 20 de ani. Acesta ar fi înghiţit şi o pastilă pentru potenţă. A fost dus de urgenţă cu ambulanţa, la spital.

Bărbatul are 87 de ani şi este din comuna botoşăneană Dimăcheni. Conform botosaninews.ro, după ce a consumat băuturi alcoolice ar fi vrut să facă sex cu iubita sa mai tânără cu 20 de ani.

Femeia la rândul ei se afla în stare avansată de ebrietate şi i-ar fi dat bărbatului o pastilă pentru potenţă. Sexul înfocat s-a terminat însă prost pentru bărbat. Acesta a început să se simtă deodată rău.

Deşi în stare avansată de ebrietate, femeia a chemat pe rudele bărbatului. Acestea la rândul lor au sunat la 112. Bătrânul a fost dus de urgenţă la spital cu ambulanţa. La Spitalul din Dorohoi, bărbatul a fost stabilizat. Între timp rudele se gândesc să o reclame şi pe femeie la Poliţie că i-a dat bătrânului pastile de potenţă.

 

Sursa: Adevărul

Recomandări

Un poliţist şi iubita lui, găsiţi morţi în casă. Procurorii investighează dacă este crimă sau sinucidere

Un poliţist de la Poliţia de Frontieră  şi iubita acestuia au fost găsiţi morţi în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *