sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Senzații tari la 87 de ani: octogenar internat la Urgențe după ce a luat Viagra și a făcut sex cu o femeie cu 20 de ani mai tânără

Sex aproape mortal pentru un bărbat de 87 de ani din judeţul Botoşani.  Bărbatul a suferit o criză după o partidă de amor cu iubita sa, mai tânără cu 20 de ani. Acesta ar fi înghiţit şi o pastilă pentru potenţă. A fost dus de urgenţă cu ambulanţa, la spital.

Bărbatul are 87 de ani şi este din comuna botoşăneană Dimăcheni. Conform botosaninews.ro, după ce a consumat băuturi alcoolice ar fi vrut să facă sex cu iubita sa mai tânără cu 20 de ani.

Femeia la rândul ei se afla în stare avansată de ebrietate şi i-ar fi dat bărbatului o pastilă pentru potenţă. Sexul înfocat s-a terminat însă prost pentru bărbat. Acesta a început să se simtă deodată rău.

Deşi în stare avansată de ebrietate, femeia a chemat pe rudele bărbatului. Acestea la rândul lor au sunat la 112. Bătrânul a fost dus de urgenţă la spital cu ambulanţa. La Spitalul din Dorohoi, bărbatul a fost stabilizat. Între timp rudele se gândesc să o reclame şi pe femeie la Poliţie că i-a dat bătrânului pastile de potenţă.

 

Sursa: Adevărul

Recomandări

Un bărbat și-a violat soacra pe care o avea în grijă

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *