miercuri , 19 ianuarie 2022 1:14 am
Iasi booked.net
-1°C

Seful CNAS a fost demis

Șeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adrian Gheorghe, a fost demis din funcţie de premierul României, Florin Vasile Cîțu.

Florin Cîțu a semnat în ultimele două z zeci de decizii privind eliberarea din funcție a secretarilor de stat USR PLUS, a prefecților și subprefecților numiți la propunerea foștilor parteneri de guvernare.

După ce a dat afară secretarii de stat, ieri, 9 septembrie 2021, a demis prefecții și subprefecții USR-PLUS.

În ședința de Guvern, Florin Cîțu a dat afară nu mai puţin de 14 prefecți și 28 de subprefecți susținuți de USR-PLUS. Printre secretarii de stat dați afară se numără și ieșeanul Adrian Covăsnianu. De asemenea și subprefectul Ștefan Ţânaşa a rămas fără un loc de muncă.

Mi s-ar părea normal ca totuşi, dacă nu mai eşti la guvernare, să plece tot aparatul”, spusese, miercuri, Florin Cîţu, interpelat dacă poate confirma informaţia pe surse conform căreia joi, 9 septembrie 2021, ar urma să îi demită pe toţi cei din USR-PLUS în aparatul administrativ.

O să vă spun teama mea cea mai mare. Şi e o teamă onestă. Dacă rămân, ar însemna să aduc la guvernare AUR şi PSD, pentru că asta e coaliţia azi, AUR, USR şi PSD. Teama este că cei numiţi de USR-PLUS pot reprezenta interesele AUR şi PSD. Niciodată nu o să am guvernare cu ei, aşa că mai bine îi înlătur”, a mai declarat atunci Florin Cîţu.

Recomandări

Bătaie într-un tren din Iași

Un șef de tren, angajat al SNTFC CFR Călători – Sucursala Iași, și un bărbat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *