Șefa ANM anunță o schimbare radicală a vremii: vine potopul peste România

Date:

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a anunțat că, începând de miercuri seara, ploile și furtunile se vor instala în cea mai mare parte a țării, iar în weekend maximele nu vor mai trece de 28 de grade.

Un val de aer rece va pătrunde în țara noastră aducând ploi și furtuni în unele zone, dar și o răcorire a vremii. Instabilitatea atmosferică se va menține ridicată de joi până sâmbătă, în acest interval fiind așteptate cantități de apă de până la 25 – 40 l/mp.

”Precipitații vom avea începând de miercuri în zone restrânse. De miercuri după amiază, dar mai ales pe timpul nopții de miercuri spre joi precipitațiile se vor extinde în țară, urmând ca joi să avem parte de o zi ploioasă.

Sfârșitul de săptămână și weekendul vor aduce valori normale pentru această perioadă de 22-28 de grade.”, a explicat șefa ANM, la Antena 3.

De asemenea, vor fi schimbări bruște de temperatură. Dacă miercuri vom avea o maximă de 33-34 de grade, în următoarele zile temperaturile cu greu vor mai depăși temperatura maximă de 28 de grade.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Prognoză ANM: meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun și normale...

Perspective de colaborare cu Aeroportul din Chișinău

O delegație a Aeroportului Iași, condusă de Directorul General...

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în...