Poli Iași sprijină copiii bolnavi de autism din județul Vaslui

0
127

Poli Iași a acceptat invitația de a participa miercuri, 13 septembrie, la ora 18.30, la un meci caritabil în compania echipei din liga a treia CSM Vaslui, joc organizat la Stadionul Municipal din Vaslui.

Spectatorii prezenți în tribune vor putea sprijini, prin donații, Fundația „Cristi’s Outreach” din Bârlad, care lucrează cu copii din spectrul autismului.

Jucătorii din Copou vor dona spre licitare un tricou oficial de joc și o minge, ambele semnate de fotbaliști și antrenori. De asemenea, la stadionul din Vaslui vor fi puse în vânzare bilete la meciul din Liga I dintre Poli și FC Botoșani, din etapa a noua a Superligii, iar toți banii încasați din comercializarea tichetelor cu prilejul evenimentului caritabil vor fi donați fundației.
“Ne bucurăm să participăm la acest eveniment și sper că prezența echipei noastre va sensibiliza și mai mult comunitatea vasluiană. Am aflat că fundația de la Bârlad a rămas fără finanțare și cel mai mult au de suferit copiii care mergeau la tratament acolo. Pe lângă tricoul și mingea cu semnăturile jucătorilor și antrenorilor, vom dona și banii încasați mâine, la Vaslui, din vânzarea biletelor la derby-ul regional de lunea viitoare cu FC Botoșani.
Vasluienii au fost obișnuiți cu meciuri de înalt nivel în prima ligă și cupe europene și sunt sigur că vor dori să asiste la un meci foarte interesant în Copou, fiind de două ori câștigați, ajutând copiii și vizionând o partida atractivă”, a precizat Florin Briaur, managerul executiv al Politehnicii Iași.
Meciul Poli Iași – FC Botoșani din Superliga va avea loc luni, 18 septembrie, în Copou, la ora 18.30.
Biletele de acces pot fi achiziționate la următoarele prețuri:
  • 20 lei –  intrare generală Peluza A, Tribuna A și Tribuna B
  • 40 lei –  Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8 
  • 80 lei –  Tribuna 0 
  • 300 lei –  Tribuna 0 Fotolii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.