Se schimbă imnul României

Date:

Se schimbă imnul României! Alexandru Coita, a făcut anunțul. De asemenea, acesta a precizat și ce alte proiecte vor fi lansate azi începând cu ora 14:00. Potrivit acestuia, aceste inițiative ar putea clasa România în primele 10 state din UE.

Alexandru Coita a scris pe pagina sa de Facebook că imnul României ar putea fi schimbat. Acesta a oferit și argumentele necesare în acest sens. Pe de altă parte, politicianul a precizat și ce alte proiecte sunt în curs de dezvoltare: dublarea veniturilor românilor, sprijinirea a 100.000 de firme noi dar și digitalizarea birocrației.

În urma discuțiilor cu cetățenii români, Coita susține că aceștia își doresc un imn mai dinamic, mai optimist și mai simplu de memorat.

De asemenea, Alexandru Coita a mai spus că România are nevoie de Unitate și că doar în acest mod vor putea duce țară în primele 10 cele mai dezvoltate state din Uniunea Europeană.

”Am văzut că v-am captat atenția cu inițiativa de schimbare a imnului. Foarte bine! Asta ne-am și propus.

Acum, că toată lumea este pe recepție, vă rugăm să urmăriți cu atenție și celelalte direcții de țară pe care le lansăm azi la ora 14:00 la Cluj-Napoca.

Prin proiectul ROMÂNIA 10 ÎN 10 ne propunem, printre altele, să dublăm veniturile românilor, să unim cu adevărat provinciile istorice, să digitalizăm complet birocrația, să sprijinim 100 000 de firme noi și să aducem înapoi în România 1 milion de oameni care vor să contribuie la creșterea țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Tu ți-ai plănuit VACANȚA? Zbor DIRECT de pe Aeroportul IAȘI către LONDRA

Dacă ai de gând să mergi într-un city-break în...

PNL Neamț: ”Solicităm DEMITEREA șefului DRDP IAȘI”

Șefii PSD Neamț, Ionel Arsene, Adrian Niță și Daniel...

Peste 300 de amenzi și 32 de permise de conducere REȚINUTE marți de polițiștii IEȘENI

Poliţiştii ieşeni au intervenit marți la peste 100 de...