joi , 20 ianuarie 2022 8:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Se fac demersuri pentru construirea a 3 noi săli de sport școlare

Primăria Municipiului Iași continuă demersurile pentru construirea a trei noi săli de sport școlare la tot atâtea unități de învățământ.
În cursul zilei de ieri, 2 iulie, primarul Mihai Chirica a semnat un contract de servicii privind elaborarea studiilor de fezabilitate pentru săli de sport la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” și Școala Gimnazială „George Coșbuc”. Studiile de fezabilitate vor fi elaborate de SC YDA Proiect Consulting SRL, în cel mult trei luni, contra unei sume de 78.000 lei, fără TVA (92.820 lei, cu TVA). Licitația finalizată prin contractul menționat a atras nu mai puțin de 14 oferte din partea unor firme de profil.
În prezent, cele trei unități școlare nu dețin săli de sport, activitățile de educație fizică și sport desfășurându-se în săli de clasă sau în aer liber. Pe de altă parte, cele trei școli dispun de terenuri suficiente pentru a se putea construi sălile de sport, păstrând totodată neatinse suprafețele terenurilor de sport existente.
Serviciile de elaborare a studiilor de fezabilitate includ realizarea studiilor topografice, geotehnice și de coexistență, precum și a documentației tehnice pentru obținerea avizelor / acordurilor / autorizațiilor necesare pentru obținerea autorizației de construire, care nu au fost solicitate prin certificatul de urbanism.

Recomandări

Drum nou pe sectorul Iași – Vaslui. Proiect de 86 milioane de euro

CJ Iași a solicitat Ministerul Transporturilor includerea unor noi artere în masterplanul de drumuri 2020-2030, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *