luni , 23 noiembrie 2020 6:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Se deschide o nouă fabrică în Iași!

Mennekes, producătorul german de echipamente electrice şi electronice cu operaţiuni în 90 de ţări, a intrat în linie dreaptă cu unitatea de producţie din judeţul Iaşi. Lucrările au început la începutul lunii februarie 2020, iar în circa o lună, singura fabrică din România a companiei îşi va începe activitatea. Mennekes a investit în unitatea amplasată în Parcul industrial 2 din comuna Miroslava (în spate la Antibiotice) aproape 11 milioane de euro.

Aici se vor produce cabluri de încărcare pentru maşinile electrice. Compania are în vedere extinderea capacităţii de producţie pe viitor, deţinând în comuna ieşeană aproximativ 3 hectare de teren. Potrivit platformelor dedicate ofertelor de recrutare, Mennekes va angaja, pentru început, 200 de oameni în fabrica din judeţul Iaşi.

^

Mennekes urmează o abordare integrală atunci când vine vorba de încărcarea vehiculelor electrice şi serveşte întregul lanţ – de la vehicul la conexiunea la reţea. Portofoliul grupului Mennekes variază de la componente individuale cum ar fi prize de încărcare, conectori/prize şi cabluri de încărcare asamblate până la staţii de încărcare inteligente pentru aplicare în locuri private şi publice.

Compania Mennekes Elektrotechnik GmbH & Co. KGs a fost înfiinţată în Germania, în 1935, de către Aloys Mennekes. Sursă:ziaruldeiasi.ro

 

reclama adnow

Recomandări

Ford deschide fabricile, inclusiv la Craiova

Ford a anunţat că va relua gradual, începând cu data de 4 mai, activitatea la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *