miercuri , 26 februarie 2020 2:39 am
Iasi booked.net
-1°C

Scoala românească în perioada comunistă, prezentată la Palatul Culturii. Iată de ce obiecte mai este nevoie pentru un tablou complet

Președintele USLIP Iași, Laviniu Lăcustă a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook faptul că la începutul lunii viitoare, la Palatul Culturii din Iași va avea loc o expoziție intitulată “Școala Românească în perioada comunistă“. 

Pentru ca expoziția să fie completă mai sunt necesare câteva obiecte. Un Abecedar autentic din anii ’80, uniforme de băieţi, în special cămaşa (din uniforma de băieţi) – clasele I- IV sunt obiectele necesare completării tabloului școlii românești din perioada comunistă.

Vă anunţăm că în perioada 01.03.2020 – 10.03.2020 la Palatul Culturii, USLIP IAŞI va organiza expoziţia ŞCOALA ROMÂNEASCĂ ÎN PERIOADA COMUNISTĂ. Vom reconstitui o clasă, în totalitate, cu manuale, rechizite, bănci, tablă, uniforme şi alte obiecte care existau atunci.

Nu reuşim însă să găsim Abecedar autentic din anii ’80, uniforme de băieţi, în special cămaşa (din uniforma de băieţi) – clasele I- IV.
În situaţia în care ne puteţi ajuta cu aceste obiecte, pe care până în prezent nu le-am descoperit , vă rugăm să ne contactaţi!
Expoziţia de la Palatul Culturii din Iaşi va marca 30 de ani de luptă sindicală în învăţământ pentru USLIP IAŞI, moment pe care noi dorim să-l marcăm printr-o manieră atipică!
Ne dorim ca efortul pe care îl facem în prezent să se constituie începând cu lunile iunie – iulie 2020, într-o expoziţie permanentă la Palatul Culturii Iaşi.”, a transmis președintele USLIP Iași, Laviniu Lăcustă.

Recomandări

Gala Societății Civile dă startul înscrierilor la ediția a XVIII-a

Gala Societății Civile, competiția dedicată sectorului asociativ, dă startul înscrierilor la ediția a XVIII-a. Acestea se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *