miercuri , 26 februarie 2020 3:03 am
Iasi booked.net
-1°C

Dezbatere la Aeroportul din Iași pe tema realizării unei zone de cargo

În cursul zilei de ieri, la Aeroportul din Iași a avut loc o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri din Iași, întâlnire organizată în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Iași. Tema dezbaterilor a fost reprezentată de realizarea unei zone de cargo la Aeroportul Internațional din Iași.

Am participat astăzi la întâlnirea cu reprezentanții mediului de afaceri ieșean, organizată de Aeroportul Iași și Camera de Comerț și Industrie Iași, ce a avut ca temă centrală realizarea unei zone de cargo la aerogara din inima Moldovei.

Consider că inițiativa va avea un efect benefic asupra economiei județului Iași, dar și a Regiunii de Nord – Est, iar discuțiile cu investitorii au fost binevenite deoarece o parte din cei care astăzi au participat la dezbatere sunt și cei care vor beneficia de transportul mărfurilor pe calea aerului.

Consider că modernizarea și extinderea Aeroportului Iași trebuie să se facă, iar noi căutăm cele mai viabile surse de finanțare pentru acest proiect care va cuprinde și realizarea unei zone cargo.

Recomandări

Gala Societății Civile dă startul înscrierilor la ediția a XVIII-a

Gala Societății Civile, competiția dedicată sectorului asociativ, dă startul înscrierilor la ediția a XVIII-a. Acestea se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *