luni , 18 octombrie 2021 12:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

Scafandrii au găsit o valiză aruncată într-un lac de lângă casa criminalului în serie din Caracal

Scafandrii chemați de procurori și ofițerii de Poliție pentru a căuta noi probe în dosarul crimelor în serie de la Caracal au făcut o nouă descoperire, într-un lac aflat în apropierea casei lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că a omorât cel puțin patru fete pe care le-a luat la ocazie.

În această după-amiază, zeci de scafandri chemați la Caracal, inclusiv din Inspectoratele pentru Situații de Urgență din județele învecinate, au cercetat în detaliu lacurile din apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

Într-un lac aflat la aproximativ 1,5 – 2 kilometri de casa groazei, scafandrii au scos la suprafață o valiză, o pereche de pantofi, dar și rămășițe carbonizate.

De asemenea, scafandrii au mai găsit și o geacă plină de nămol.

Toate aceste lucruri se aflau în apă, în stufărișul de pe lacul din apropierea casei lui Dincă.

Probele au fost prelevate de anchetatori, aceștia urmând să stabilească dacă au legătură cu cazul crimelor în serie de la Caracal.

Între timp, suspectul în cel mai cumplit caz de crime în serie din România, în ultimii 50 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acuzat oficial de DIICOT doar de trafic de minori și viol, Gheorghe Dincă a negat implicarea în dispariția fetelor, Mihaela Luiza Melencu și Alexandra Mihaela Măceșanu și chiar a zâmbit la ieșirea din sala de judecată, relatează observator.ro

Recomandări

Crimă oribilă în Piatra Neamț

Într-un apartament din municipiul Piatra Neamț a avut loc o crimă oribilă. Noaptea trecută, un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *